Pagina 1 van 1

Koivrienden op Facebook

Geplaatst: 06 aug 2020, 22:37
door Koivrienden
Enkelen van jullie hadden het al in de gaten, maar sinds enkele dagen is Koivrienden actief op Facebook. Via de link https://www.facebook.com/groups/213094557125939 kom je op onze Facebook-pagina.
Hiervoor hebben we Jocca kunnen toevoegen aan het team. Joachim "bemoeit" zich alleen met Facebook en dus niet met het forum.

Groepsregels van de beheerders
1
Wat kan en wat kan niet gepost worden?
Deze facebookgroep is een extra tool om vlug foto's en info met elkaar te delen. Probeer technische vragen of vijverbouw op het forum van Koivrienden.com te doen.
2
Wees aardig en beleefd
We moeten er met zijn allen een uitnodigende omgeving van maken. Behandel iedereen met respect. Een stevige discussie is toegestaan, maar houd het netjes.
3
Geen haatdragende taal of pesten
Zorg ervoor dat iedereen zich veilig voelt. Geen enkele vorm van pesten is toegestaan en kleinerende opmerkingen over bijvoorbeeld ras, religie, cultuur, seksuele geaardheid, geslacht of identiteit worden niet getolereerd.
4
Geen promoties of spam
We staan GEEN promotie toe van handelszaken. Ook niet van forumsponsors. De enige uitzondering die we maken is voor hun opendeurdagen. Forumsponsors gaan wel een aparte vermelding krijgen.
5
GROEPEN gebruiken
We gaan sterk het gebruik van groepen stimuleren, dit zorgt ervoor dat we zelfs op facebook het allemaal overzichtelijk kunnen houden.
Dit vraagt geen enkele inspanning, maar zorgt ervoor dat het allemaal leuk blijft.


We hopen hiermee jullie weer verder tot dienst te kunnen zijn.

Beheerders/Moderators Koivrienden.com