mededeling 4 december 2008

Mededelingen voor alle leden en gasten van koivrienden.com

Moderator: FredLekx

Gesloten
Koivrienden
Site Admin
Berichten: 2660
Lid geworden op: 22 sep 2007, 10:16

mededeling 4 december 2008

Bericht door Koivrienden »

Beste Koivrienden,

Het zal geen van jullie ontgaan zijn dat er de laatste tijd meer en meer reclame gevoerd wordt,-dit indirect, soms zelfs direct door dealers / producenten en leden van dit forum met een schuilnaam.
Voor de administratoren is nu helaas het punt bereikt om de volgende zaken / spelregels aan u allen kenbaar te maken, die ingaan vanaf datum bericht:

i - Aankopen (of een optie) van Koi laten beoordelen / tonen met vermelding van de dealer is geen probleem !
Voortvloeiende commentaren inhoudelijk de dealer / producent zelve die niet relevant zijn t.o.v. de aankoop worden genoteerd en bij herhaling wordt er ingegrepen.
Commentaren inhoudelijk de aangekochte koi kunnen vanzelfsprekend perfect.

ii - Reeksen van foto’s van koi welke bij dealers te koop aangeboden worden -zonder verder een woord uitleg en waarbij het duidelijk is dat het geen aankoop of optie betreft- worden onverwijld verborgen gezet.
We stellen immers dat deze hosting niet dient om sluikreclame te voeren.
Dit geldt ook voor gewone aankondigingen van opendeurdagen, akties, links, ...
De auteur en het bedrijf in kwestie zal van ons een standaard mail verkrijgen met daarin de regeling inzake reclame, zie volgend punt.

iii - Enkel dealers / producenten welke een banner op koivrienden hebben, hebben uitsluitend de mogelijkheid om nieuwsmededelingen te doen via [email protected].
Deze zien we graag tegemoet en zullen na goedkeuring zo snel als mogelijk geplaatst worden, zoals u dat van ons gewend bent.

iv - Had u graag uw reportage van uw bezoek aan uw dealer gezien? Dit kan, via [email protected] . Wij sturen dan het bedrijf in kwestie de regeling inzake reclame.

v - reportages van evenementen waarbij verschillende dealers of producenten aanwezig zijn, of evenementen waarbij koi-judging en classificaties plaatsvinden, kunnen perfect.

vi - Discussiëren over allerhande onderwerpen kan en mag.
Dit wel graag met relevante bewoordingen, en inhoudelijk op het onderwerp.
Ronduit onbeleefde berichtgevingen op de man/vrouw zijn niet gewenst, gezien deze geenszins stroken met de bedoeling van dit Koivrienden-forum.

vii - Onderschriften dienen neutraal te zijn. We vragen dat ieder voor zich de neutraliteit van z'n onderschrift onderzoekt, en desgewenst aanpast. Binnenkort wordt een check-up uitgevoerd en worden er eventuele noodzakelijke aanpassingen doorgevoerd.

Tot slot wensen de administrators jullie er op te wijzen dat dit forum opgericht is door en voor koi-hobbyisten.
Dit om op een respectvolle manier met elkaar van gedachte te wisselen ten aanzien van alle aspecten die onze hobby nu juist zo boeiend maakt.


Hopende op jullie begrip en medewerking.

Vriendelijke groeten, Koivrienden
Gesloten

Terug naar “Mededelingen”