Regelgeving Koop en Verkoop op dit forum.

De vanzelfsprekendheid zelve: heb je wat te koop of zoek je iets, is dit de rubriek!

Moderator: FredLekx

Gesloten
Koivrienden
Site Admin
Berichten: 2667
Lid geworden op: 22 sep 2007, 10:16

Regelgeving Koop en Verkoop op dit forum.

Bericht door Koivrienden »

Beste Koivrienden,

Zoals jullie begrijpen is deze topic voor koop en/of verkoop bedoeld, graag vermelden in de topic-titel als er wat verkocht of gekocht is, door de topic-titel in uw 1e bericht aan te passen naar: Kan verwijderd worden. Zo blijft dit forumonderdeel lekker overzichtelijk. Enkele keren per jaar zal dit topic worden opgeschoond. Een aankondiging hiervan wordt vooraf gegeven.

Verder de volgende regelgeving:

Meer en meer constateren we sluikreclame op het forum, blijkbaar is het nog altijd niet duidelijk genoeg wat nu wel of wat nu niet kan.

Onderstaande regelgeving is een voortvloeisel welke voortkomt uit de diverse discussies op het forum zelf, via PB of e-mail. Uiteraard ook de opgedane ervaring sinds de opstart van het forum.

- Aanbieden van koi-gerelateerde zaken kan slechts plaatsvinden indien de topic-starter minimaal 20 postings EN z'n vijvervoorstelling heeft geplaatst. Alleen even langskomen om zaken aan te bieden zien we als ongewenst.

- Gezamenlijke aankopen via het forum organiseren en daarbij kortingen bedingen is niet toegestaan.

- Een link die verwijst naar de koihandel – of gerelateerd aan - welke géén banner bij Koivrienden heeft, is niet toegestaan en zal onverwijld worden verwijderd zonder daarvan de poster in kennis te stellen.

- Het te koop aanbieden van koi dient zich op jaarbasis te beperken tot max. 5 Koi. Voor uitzonderingen kunt u contact opnemen met de moderators.

- Linkjes die verwijzen naar een eigen of andere website waar koi te koop worden aangeboden zijn niet toegestaan.

- Verkoop op bestelling wordt gezien als een commerciële activiteit en is alleen voor forumsponsors toegestaan.

- Zaken anders dan koi-gerelateerde goederen horen niet thuis in de rubriek “koop / verkoop” op ons forum. Daarvoor kunt u terecht op bv. Marktplaats.nl of 2ehands.be.

Bovenstaande regels zullen worden uitgebreid indien daar aanleiding voor mocht zijn.

Koivrienden
Gesloten

Terug naar “Koop en verkoop onder koivrienden”